Stap uit de vicieuze cirkel van diëten en overeten. Pak regie op je eetgedrag!

Stop de strijd met afvallen, weer aankomen en je gevoelens van schaamte en onzekerheid
Plan een gratis startsessie

Ben jij ook zo klaar met....

9

dat kritische stemmetje in je hoofd en het afvinken van 'to do' lijstjes?

Je voelt je vaak gejaagd en overal verantwoordelijk voor. Uitgeblust plof je ‘s avonds op de bank met naast je de afstandbediening en een zak chips “Je bent weer helemaal de fout in gegaan, maandag dan begin je weer!” klinkt het hard in je hoofd…..

9

wachten tot je eindelijk voldoende wilskracht en motivatie hebt?

Je bent continu in gevecht met je gevoelens van onzekerheid en schaamte. Het frustreert je dat het je maar niet lukt om af te vallen en op gewicht te blijven. Het komt inmiddels uit je tenen…

9

gedachten dat het je toch nooit gaat lukken?

Je bent boos op jezelf dat je je weer zo hebt laten gaan. Je schaamt je en veroordeelt jezelf over je eigen gedrag.

Stop de strijd met afvallen en weer aankomen. Ontdek keuzevrijheid en pak regie op je gedrag!

Hoe zou het zijn als jij de vaardigheden beheerst om

9

het volume van dat veroordelende stemmetje in je hoofd wat zachter kunt zetten en er niet meer de strijd mee aan te gaan?

9

gevoelens van schaamte en onzekerheid te leren toelaten, zodat ze jou niet langer beheersen?

9

de neiging tot snaaien en eetbuien op te merken en je gevoelens van frustratie en onzekerheid niet meer te dempen met eten?

Niemand houdt een leven lang afzien vol en gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, daar is het leven toch veel te kort voor! Jij  ontdekt eindelijk RUST in je relatie met eten en beheerst de vaardigheden om de strijd niet meer aan te gaan!

Laten we het samen ervaren in een 1 op 1 coachtraject dat ik helemaal op maat maak voor jou.

Tijdens het coachtraject leer ik jou nieuwe vaardigheden, waarmee je thuis aan de slag gaat om deze te oefenen in je dagelijks leven, want daar vindt de werkelijke  gedragsverandering plaats.

Tussen onze gesprekken door mag je mij benaderen op de moeilijke momenten en oefenen we samen de vaardigheden om juist dan keuzevrijheid te ontdekken, waarop jij regie pakt op je gedrag dat past bij de persoon die jij wil zijn!

We doen het SAMEN, ik loop met je mee en ik ben er voor je juist op de momenten dat je niet lekker in je vel zit!

Samen lopen we op het pad van gedragsverandering en laten we het leven onze grootste leraar zijn!

 

“Je hoeft niet eerst lekker in je vel te zitten om voor gezond gedrag te kiezen”

– Marieke Wubs –

Expert én ervaringsdeskundige gedragsverandering eten

25 jaar had ik op veel gebieden prima regie, behalve op mijn eetgedrag en gewicht. Altijd was ik in gevecht met dat stemmetje in mijn hoofd, die 2 enorm tegenstrijdige kanten heeft:

De ‘interne dictator’, die zo veroordelend naar mij kon zijn en die veel te milde kant, die mij zo zielig vond en me verleidde om mijn gevoelens te dempen met eten. Ik kon de weegschaal wel het raam uitsmijten als deze mij niet beloonde voor al m’n inspanningen.

Hoe waardevol is het om de vaardigheden te beheersen om jouw leven hier niet langer door te laten beheersen. Lastige gedachten en gevoelens zitten in het basispakket van ons leven en blijven bestaan. Maar elke dag ervaar ik de keuze of ik mijn gedrag hierdoor laat leiden of bijstuur door te kiezen voor een actie die past bij de persoon die ik wil zijn!

Ontdek hoe jij de strijd met je lastige gedachten en gevoelens niet meer aan hóeft te gaan
Jij ontdekt keuzevrijheid en kiest voor gezond gedrag!

Meer uit je HOOFD: jij beoordeelt je gedachten op werkzaamheid

Je mag denken wat je denkt en gaat er niet meer de strijd mee aan.
Lastige dieetgedachten blijven bestaan, maar niemand minder dan jij beslist of deze gedachten jouw gedrag blijven bepalen.

Meer aandacht voor je LIJF en alles om je heen

Jij stapt vaker uit de automatische piloot en bent in staat je aandacht en opmerkzaamheid in je lijf en om je heen te trainen en gaat hier niet meer de strijd mee aan. Jij kiest je gedrag!

Meer kiezen voor GEDRAG dat past bij de persoon die jij wil zijn

Jij gaat het gevecht met je gedachten, gevoelens en neigingen tot snaaien en emo eten niet meer aan. Jij krijgt hierdoor tijd en ruimte om te gaan handelen en maakt keuzes die passen bij wat jij belangrijk vindt.

Ervaringen van mijn coachees

Bettiena

Door ACT heb ik de vaardigheden geleerd om niet maar door te blijven denderen en dat ik gewoon een mens mag zijn en geen robot.

“Ik denk nog vaak terug aan onze gesprekken die in het begin best moeilijk, verward en erg emotioneel waren, maar gaandeweg ging het mij steeds makkelijker af. Bang was ik ook en wat een herrie was het in mijn hoofd!

Ik mag wel zeggen dat het mij enorm goed gedaan heeft om van jou met jouw ACT coaching anders te leren omgaan met mijn gedachten.
Ik heb geleerd om bezig te zijn met wat ik beteken tot mezelf in rouwverwerking en de wens om af te vallen, dat was en is niet makkelijk.
Door ACT heb ik de vaardigheden geleerd om niet maar door te blijven denderen en dat ik gewoon een mens mag zijn en geen robot.

De oefening “Geef je verstand een naam” was voor mij een keerpunt, want zo heb ik geleerd om ruimte te maken in mijn hoofd voor RUST. Mijn verstand leert mij ook veel goede dingen én kan het mij ook heel moeilijk maken. Op die momenten lukt het me met de vaardigheden die ik bij jou met ACT heb geleerd me hier niet door te laten overspoelen en kan ik nog steeds de dingen doen die voor mij belangrijk zijn.

Ik kwam bij jou om af te vallen én ik heb geleerd om vriendschap te sluiten met mezelf!”

Anneke

Marieke is een fijngevoelig mens, die goed kan luisteren en kennis van zaken heeft.

"Het online coachingstraject bij Marieke, heb ik als heel prettig ervaren, al was ik een beetje sceptisch bij aanvang wat betreft het online karakter van de gesprekken. Ik kreeg heel bruikbare tips en oefeningen, die ik met behulp van een app kon gebruiken. Ik kon zelf de frequentie van de gesprekken bepalen en ook de onderwerpen voor de therapie kon ik zelf aandragen. Marieke is een fijngevoelig mens, die goed kan luisteren en kennis van zaken heeft. Ik kan haar aanbevelen als ACT-coach.”

Angèle

Iemand die goed kan luisteren en de vraag achter de vraag hoort.

“Marieke is een erg betrokken coach. Iemand die goed kan luisteren en de vraag achter de vraag hoort. Ze kan daarop anticiperen en de juiste tools inzetten met name in ACT. Ik heb er enorm veel aangehad. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar en voelde de ruimte om alles te bespreken.”

Margot

De aandacht en coaching van Marieke voelen als een warm bad.

“Vrijwel meteen een heel fijn contact. Veel begrip, herkenning en zinvolle adviezen. Marieke laat je zien waar je knelpunten zitten en coacht je zachtjes in de richting waar je heen wilt. Altijd respectvol, vriendelijk, geduldig en positief.

De aandacht en coaching van Marieke voelen als een warm bad. Ze heeft me veel inzicht gegeven in mezelf en ik heb mogen groeien in zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Ik heb dit als ontzettend waardevol ervaren.”

Sara van Grootel

2 topdocenten zowel op gebied van ACT als autisme, dat levert een topscholing op!

Heel leuk om bekende en onbekende ACT oefeningen en metaforen uitgespeeld te zien worden. Dit heeft mij geïnspireerd materialen aan te schaffen en nieuwe oefeningen aan mijn repertoire toe te voegen. Ik was al enthousiast over ACT, en nu nog meer! Goed om telkens de vertaalslag te maken hoe je ACT kan toepassen bij mensen met autisme.”

Bianca Hermans

Als ik mijn aantekeningen terugkijk, kan ik bijna niet geloven hoeveel ik heb geleerd. Praktisch én inhoudelijK

De anderhalf uur vloog voorbij! En als ik mijn aantekeningen terugkijk, kan ik bijna niet geloven hoeveel ik heb geleerd. Praktisch én inhoudelijk. Kortom een aanrader. Kennis- en ervaringskanonnen Rianne en Marieke zorgen voor een fijne, ontspannen en bovenal veilige sfeer. Ik kijk uit naar de volgende bijeenkomst.

Dianne Troquay

Heel waardevol voor elke coach, begeleider en zelfs ouder/verzorger die met ASS te maken heeft

De train de trainer sessie met Marieke Wubs en Rianne Jansen is heel waardevol voor elke coach, begeleider en zelfs ouder/verzorger die met ASS te maken heeft. Het doen van rollenspellen laat je ervaren hoe je ACT kunt inzetten bij deze doelgroep maar ook daarbuiten.”

.

Mooi hoe Marieke haar eigen ervaringen en kwetsbaarheid meeneemt en dat tot een kracht maakt

Marieke is energiek, helder en echt, haar spreekstijl is pakkend.
Mooi hoe zij haar eigen ervaringen en kwetsbaarheid meeneemt en dat tot een kracht maakt!”

.

Jouw enthousiasme voor ACT is zo aanstekelijk!

Jouw enthousiasme voor ACT is zo aanstekelijk! Je kunt snel schakelen en koppelt de theorie direct naar de praktijk. Je laat mensen ervaren hoe ACT in de praktijk werkt met oefeningen en metaforen. Heel leerzaam ook om te zien hoe je jezelf kwetsbaar opstelt.

.

Elke opleidingsdag voelt als een cadeautje

Rianne weet alle kennis en ervaring zo mooi in behapbare inzichten te presenteren, dat elke opleidingsdag voelt als een cadeautje. Leerzaam, confronterend, diepgaand én praktisch en steunend. Voor mij een zeer waardevol traject.”

.

Leerzaam, zowel voor jezelf als voor je cliënten

Zeer waardevolle en leerzame opleiding. Waardevol, omdat je jezelf tegenkomt en dat er ruimte is om het te ervaren. Leerzaam, zowel voor jezelf als voor je cliënten. Last but not least: zeer deskundige docent en een fijne persoonlijkheid.”

Bauke

Zeer betrokken, ervaren docenten. Informatief en praktische cursus

Waardevol voor toepassing in mijn werkzaamheden. Direct toepasbaar.

Daphne

Ik zou iedereen een coachsessie met Marieke aanraden!”

“Marieke is een hele fijne, prettige en waardevolle coach met een specialisatie in ACT.  Ze zorgt voor een vertrouwde sfeer tijdens de coachsessies, met humor en weet je uit te dagen door o.a. oefeningen in bereidheid. Zo heb ik zelf, als gitaardocent, een lied geschreven en dit voor haar gespeeld zonder gestemde gitaar en zo vals gezongen als ik kon, koos ik bewust de langste rij in de supermarkt en ging ik koud douchen.

Ze heeft me doen laten inzien dat je meer aankan dan je denkt door het gewoon te doen. Dat je angst en onzekerheid kan voelen en tegelijkertijd kan accepteren dat het erbij hoort.

Ik zou iedereen een coachsessie met Marieke aanraden!”

Marcia

Ik heb met Marieke gehuild, gelachen en ben vooral gegroeid. Top coach!”

“Door de persoonlijke manier van coachen heeft Marieke mij alle ruimte gegeven om mezelf te ontwikkelen. Door het coachtraject in 2020 heb ik vooral geleerd dat mijn angsten er mogen zijn en samen met Marieke heb ik een aantal angsten overwonnen.

Door haar heldere en begrijpelijke uitleg van ACT ben ik in april 2022 gestart met een persoonlijk traject helemaal gebaseerd op ACT. Marieke geeft alle ruimte om hier op je eigen tempo en manier mee om te gaan. Alle pijlers van ACT komen aan bod in hele mooie, duidelijke metaforen en oefeningen.

Ik heb met Marieke gehuild, gelachen en ben vooral gegroeid. Top coach!”

Evelien

Door Marieke gecoacht worden is geweldig en life changing. Echt!”

“Marieke heeft mij een half jaar lang gecoacht. Toen ik startte had ik enorm veel stress over eten. Ik had angst om de controle te verliezen, om door te schieten, om als een obese persoon te eindigen in mijn leven. Dat dan niemand meer van mij zou houden. En dat terwijl mijn overgewicht best wel mee viel, maar tjongejonge, wat zat hier een beklemmende angst op. Elke dag, elke minuut, ALTIJD, al tientallen jaren lang! Wat mij aanspreekt in de aanpak van Marieke is dat de focus niet ligt op diëten. Geen programma’s met wat je wél en niet ‘mag’ eten. Want dat weten we allemaal wel! Het gaat erom: waaróm eet je, in welke situaties doe je dat en hoe kun je dit veranderen?

Ik heb in mijn leven al heel wat therapeuten en coaches gezien, maar deze aanpak heeft mij écht geholpen. Ik weet mijn grenzen te bewaken en durf uit mijn comfortzone te stappen. Wat een bevrijding! Niet alleen voor wat betreft al dat gedoe met eten, maar ook op zakelijk vlak durf ik voor mijn dromen te gaan. Ook heeft het een positief effect op mijn relatie.

Ik voelde mij bij Marieke direct op mijn gemak. Ze wist mij bij te sturen wanneer het nodig was; op een vriendelijke maar duidelijke manier. Ze is ontzettend toegewijd, heeft veel kennis en zet zich 200% in.

Door Marieke gecoacht worden is geweldig en life changing. Echt!”

Hilde Cromjongh

Echt een meerwaarde was de persoonlijke ervaring van Rianne en Marieke met mensen met autisme

Het was een fijne ervaring om deze cursus te volgen. Goede mix van theorie en praktische voorbeelden en oefenen. De lesstof was to the point, compact en compleet. Ruimte voor eigen input en vragen, en vooral: zelf ervaren wat de impact van Act kan zijn. We hadden een fijne kleine groep en deelden veel met elkaar.

Echt een meerwaarde was de persoonlijke ervaring van Rianne en Marieke met mensen met autisme. (Dat was de reden dat ik voor deze cursus koos.) Veel voorbeelden en tips over waar je dan op moet letten en hoe je dat aan kunt vliegen. Kortom: waardevol en leerzaam, veel aan gehad op meerdere manieren. Dankjewel Marieke en Rianne!

‘FEEL THE FEAR AND DO IT ANYWAY!’
Twijfel je of voel je je onzeker? Dan zit je goed en ben je al in beweging….

Angst en onzekerheid zijn geen slechte raadgevers, maar richtingaanwijzers, zelfs brandstof die je dichter brengen bij wat echt belangrijk is in jouw leven.
Samen lopen we op het pad van gedragsverandering, waarin lastige gedachten en gevoelens onze vaste reisgenoten zijn.
We ontdekken keuzevrijheid, waardoor jij steeds vaker regie pakt en kiest voor gedrag dat past bij de persoon die jij wil zijn!

Er is geen wachtlijst, je kan dus direct starten! 

Mét je lastige gedachten en gevoelens doen wat jij belangrijk vindt!

Regie op je eetgedrag; dát smaakt naar meer!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een coachtraject?

Daar kan ik helaas geen algemeen antwoord op geven, iedere vrouw is anders en heeft haar eigen rugzak aan lastige ervaringen. Gemiddeld duurt het ongeveer 5 sessies voor je meer afstand leert te krijgen met je gedachten, ruimte kunt maken voor je gevoelens en vanuit daar stappen gaat zetten die passen bij jouw persoonlijke waarden. Jij bepaalt zelf in welke frequentie jij mij nodig hebt, wanneer je wil op- en afschalen. Jij hebt hierin volledig de regie.

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan de opdrachten?

Vergelijk een coachgesprek met mij met een tanken bij een benzinestation: Ik leer jou met nieuwe vaardigheden aan. Daarna zie ik jou een tijdje niet en is het heel belangrijk dat jij met je volgetankte auto gaat rijden. De opdrachten die ik je meegeef kun je dus vergelijken met kilometers maken. ACT is een gedragstherapie en leer je dus door er in je eigen dagelijkse omgeving mee te gaan oefenen. Ik zorg dat de opdrachten, die ik in de ACT Guide App op maat voor je klaarzet, passen bij jouw persoonlijke situatie en je kunt ze juist tijdens je dagelijkse bezigheden doen. Daar vindt jouw gedragsverandering plaats! Het kost weinig extra tijd, maar vooral bewustwording en bereidheid om nieuwe dingen uit te proberen. ACT is het verzamelen van nieuwe ervaringen en vanuit hier ga jij weer nieuwe keuzes maken. Laat het leven hierin je grootste leraar zijn!

Heb je een diagnose nodig om te kunnen profiteren van ACT?

Nee, absoluut niet. ACT richt zich op hoe het is om mens te zijn en hoe je omgaat met lastige gedachten, gevoelens en omstandigheden die in ieder mensenleven volop aan bod komen. Ik geef ACT zowel binnen als buiten de GGZ en richt me op jou als mens en kijk niet naar labels. Veiligheid en gelijkwaardigheid staat bij mij op 1 en ik stel mezelf ook kwetsbaar op in onze contacten.

Ik weet niet of online coaching wel bij mij past, is dat niet heel onpersoonlijk, kunnen we ook fysieke afspraken maken?

Ben je bereid het te proberen en te ervaren?

Ik dacht n.l. precies hetzelfde toen ik overwoog om online ACT coach te worden, omdat ik als behandelaar in de GGZ 20 jaar uitsluitend mensen face to face had gezien.

Laatst bood een coachee die ik online sprak mij een kop koffie aan en moest ineens hard lachen: “O nee dat kan helemaal niet, maar het lijkt net of je bij mij thuis gewoon op de bank zit!”

Mijn ervaring en de reacties die ik van mijn coachees terug hoor, is dat het contact net zo persoonlijk is als bij face to face contact en je bijna vergeet dat je via een beeldscherm communiceert. Er wordt net zoveel gelachen en gehuild, we gaan in gesprek en doen opdrachten, ik doe met je mee!

Bovendien ben je met beeldbellen gewoon in je eigen omgeving en dáár vindt de gedragsverandering plaats!

Mocht je na het gratis kennismakingsgesprek toch liever fysieke afspraken met mij willen, dan behoren wandelsessies in de regio Drechtsteden ook tot de mogelijkheden.

Wanneer kan ik starten?

Op dit moment heb ik geen wachtlijst en kan je direct starten. Via mijn website kan je een gratis startsessie plannen waarna we het traject kunnen starten.

Wanneer kan ik me beter niet aanmelden voor dit traject?

Als je op zoek bent naar een quick fix, die jou zonder moeite snel laat afvallen met als doel een droomlichaam en de beste versie van jezelf te verkrijgen ben je bij mij aan het verkeerde adres.

Het maakt mij verdrietig dat de dieetindustrie en helaas ook veel leefstijlprogramma’s puur gericht zijn op slank zijn met de focus op snelle resultaten. Programma’s die volledig aansluiten bij het ouderwetse schoonheidsideaal dat ons vrouwen anno 2023 nog steeds wordt opgelegd dat staat voor slank is succesvol en niet slank is gefaald en vast op meerdere gebieden de regie kwijt. Lastige gedachten en gevoelens worden hier als problemen gezien die bestreden en waarbij je aangemoedigd wordt om te doen alsof je slank bent: “Fake it till you make it!” om zo een schijnzelfverzekerdheid in jezelf moet oproepen met als uitkomstmaak: de beste versie van jezelf te worden. Bij mij kwam het op een gegeven moment uit mijn tenen. Ik geloofde het niet meer….

At the end zie ik mensen er vaak alleen maar ongelukkiger van worden, omdat je zo niet leert om te leren omgaan met je lastige gedachten, gevoelens en omstandigheden die nu eenmaal in het basispakket van ons mensenleven zitten en je dus zult blijven tegenkomen in je leven en daar ligt wat mij betreft de crux!

Ik leer jou met ACT je arsenaal aan vaardigheden uit te breiden om met deze lastige gedachten, gevoelens en omstandigheden om te leren gaan. Daar ligt de sleutel van blijvende gedragsverandering!
Ik ben blij voor je als je in een FLOW zit, maar let er scherp op dat je dit niet gaat inzetten als controlemiddel om jezelf maar goed te moeten voelen. Zelf heb ik dit ook zo ervaren, het gaat een tijdje goed en je valt af, totdat het leven je een kleine of grotere hard klap geeft en welkom terug kilo’s en de zoveelste faalervaring is weer een feit!

Is het mogelijk om na dit traject nooit meer strijd in je hoofd en dieetgedachten te hebben?

Helaas, daar is het leven toch ‘net’ iets te ingewikkeld voor.
Lastige gedachten, gevoelens en omstandigheden zitten nu eenmaal in het basispakket van het leven. Ieder mens heeft de neiging om hier de strijd mee aan te gaan. Ik heb ruim de helft van mijn leven strijd gevoerd met lastige dieetgedachten. Het zou toch pas gek zijn toch als ik deze gedachten nooit meer zou hebben!

Wat ik jou met ACT ga leren en we samen gaan ervaren is de strijd niet meer aan te hoeven gaan. Vanuit die rust pak jij regie op je gedrag, dat smaakt naar meer!

Ik vind 100 euro excl. btw veel geld voor een 1 op 1 gesprek

Uiteraard beslis jij of je dit geld aan coaching wilt uitgeven.
Laatst zei een coachee tegen mij: “Waarom zou ik wel geld aan mezelf uitgeven voor de kapper, de schoonheidsspecialiste en mooie nieuwe kleding, maar niet voor mijn mentale welzijn?”

Dit coachtraject is een investering in jezelf, waarbij je vriendelijker met jezelf leert om te gaan en vrijheid in je relatie met eten en je gewicht ontdekt en behoudt.

Je krijgt onbeperkt toegang tot de ACT Guide App van drs. Gijs Jansen, waarbij je ook na afloop van het programma toegang tot blijft behouden, vol met het nieuwste materiaal, artikelen, oefeningen en video’s.

Het eerste gesprek met mij is gratis en geheel vrijblijvend, omdat ik je niet op kosten wil jagen als je nog niet goed weet of mijn coaching iets voor jou zou kunnen zijn.
Ik werk bewust niet met trajecten omdat ik het belangrijk vindt, dat jij beslist wanneer je wil opschalen en afschalen.
Jij hebt dus volledig de regie, ik ben er voor je als je het moeilijk hebt en ben alleen maar blij voor als je mij minder nodig hebt!

Waarin onderscheid ACT zich van andere gedragstherapieën?

ACT kijkt naar hoe je als mens omgaat met de lastige dingen van het leven.
We gaan in tegenstelling tot andere methodieken niet aan de slag om je lastige gedachten te veranderen, zoals bijv. bij positieve affirmaties.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat ons brein voor het overgrote deel bestaat uit (terugkerende) negatieve gedachten, dus hoe waardevol is het dat je met ACT de vaardigheden leert om hiermee om te leren gaan, zodat je je er niet meer door laat lijden (bewust met een lange ij!), maar dat je met je lastige gedachten en gevoelens stappen gaat zetten in de richting die voor jou belangrijk is.

Daar ligt de sleutel van daadwerkelijke gedragsverandering die werkt op de lange termijn!

Ervaringen van mijn coachees

“Marieke heeft veel kennis en ervaring, is enthousiast en zeer betrokken. Ze onthoudt echt heel veel, waardoor je je niet zomaar een nummer voelt. Ze heeft echt relevante opleidingen gevolgd, heeft brede ervaring omdat ze in de GGZ ook met ACT werkt. Naast de online gesprekken krijg ik via de ACT Guide app opdrachten, die ik tussen de gesprekken door zelf uitvoer. Als het nodig is, kan ik feedback op die opdrachten aan haar vragen en daar krijg ik altijd meteen response op. Marieke voorziet me uiteraard ook ongevraagd van feedback of stelt vragen over opdrachten die ik aanlever of vragen die ik stel.

De methode ACT, waarin Marieke gespecialiseerd is, spreekt mij erg aan en helpt mij stap voor stap om me te ontwikkelen op gebied van work/life balance.”

Linda

 

“Via Marieke heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de ACT methode. Ik kende dat tot dan toe alleen van horen zeggen, maar de methode bevalt me goed. Ik heb hierdoor meer handvaten
gekregen om om te gaan met emoties en moeilijke momenten.

Ik zit nog middenin dat proces maar wil daarin graag met Marieke door. Ze coacht zowel vanuit kennis van de methode als vanuit eigen ervaringen. Het is makkelijk om met haar te praten en dingen te delen.”

Lisette

Ben je bereid mét je onzekerheid SAMEN met mij het pad van gedragsverandering te bewandelen op weg naar een leven zonder strijd met eten en jezelf?

Regie op je eetgedrag; dát smaakt naar meer!

Marieke | Vrij leven ACT coaching

Marieke | Vrij leven ACT coaching

Ik reageer gemiddeld binnen 4 uur

I will be back soon

Marieke | Vrij leven ACT coaching
Hi 👋
Ik ben Marieke, van Vrij Leven  ACT coaching, waarmee kan ik je helpen?
Whatsapp