Stappenplan:
Stop de strijd met je (dieet)gedachten!

Ontdek hoe jij met de 3 stappen uit mijn stappenplan de vaardigheden leert om strijd met je (dieet) gedachten te stoppen. Vaardigheden die echt werken, ook op de lange termijn tijdens de moeilijke momenten in je leven.

N

Jij leert de vaardigheden om lichter met je (dieet) gedachten om te gaan door er afstand van te nemen

N

Jij leert de vaardigheden hoe je, ook in aanwezigheid van lastige (dieet) gedachten, je kunt blijven richten op gezond gedrag

N

Jij leert de sterke neiging tot controle op je gedachten op te merken, deze los te laten en om te zetten in een actie waar je wel controle op hebt

N

Direct toepasbaar in iedere lastige situatie in jouw dagelijks leven

Stop dieetdenken…. Hoe dan?!

De helft van mijn leven heb ik er werkelijk alles aan gedaan om te stoppen met dieetdenken, af te vallen zonder opnieuw weer aan te komen. Ik had altijd ruzie met Juf Bulstronk, het kritische stemmetje in mijn hoofd dat mij de hele dag door vertelde wat ik allemaal weer niet goed had gedaan. Ik kon maar niet begrijpen, waarom ik het op zoveel gebieden in mijn leven wel regie kon pakken; een mooie baan als behandelaar in de GGZ, maar het op mijn eetgedrag keer op keer mislukte. Ik schaamde me ervoor en was altijd in gevecht met mezelf

Daarom ben ik er 5 jaar geleden helemaal in gedragsverandering met eten gedoken en heb me gespecialiseerd in Acceptance and Commitment Therapie (ACT). Hierdoor heb ik de strijd met mijn lastige (dieet) gedachten kunnen loslaten en ontdekt dat ik keuzevrijheid heb en niemand minder dan ik beslis of ik mijn gedrag door deze gedachten laat bepalen.

Met alle kennis die ik in mijn 5 ACT opleidingen heb opgedaan, de talloze boeken die ik erover heb gelezen en mijn ervaringen van de mensen die ik coachen, heb een praktisch stappenplan geschreven: Stop de strijd met je (dieet) gedachten! waarmee ik zelf en mijn coachee leer de strijd met je (dieet) gedachten los te laten.

Deze vrouwen hebben de strijd met hun (dieet) gedachten losgelaten

Toen ik startte bij Marieke had ik enorm veel stress over eten. Ik had angst om de controle te verliezen, om door te schieten, om als een obese persoon te eindigen in mijn leven. En dat terwijl mijn overgewicht best wel mee viel, maar tjongejonge, wat zat hier een beklemmende angst op. Elke minuut van de dag, ALIJD, al tientallen jaren lang!

Mijn issue was mijn strenge hoofd waar ik van alles van MOEST. Dit legde zo’n druk op mijn leven, dat ik niet meer kon voelen wat ik echt nodig had. Marieke heeft mij geleerd om te leren gaan met dat strenge hoofd. Het zal nooit weggaan, maar het belemmert mij niet meer. Door Marieke gecoacht worden is geweldig en life changing. Echt!

Evelien

Marieke is een hele fijne, prettige en waardevolle coach met een specialisatie in ACT. Met haar blogs en reacties heeft ze me vaak aan het denken gezet, waardoor ik een andere kijk kreeg op de situatie.

Ze heeft me doen laten inzien dat je meer aankan dan je denkt door het gewoon te doen. Dat je angst en onzekerheid kan voelen en tegelijkertijd kan accepteren dat het erbij hoort. Ik zou iedereen een coachsessie met Marieke aanraden!

Daphne

Plaats hier de shortcode van je formulier
Marieke | Vrij leven ACT coaching

Marieke | Vrij leven ACT coaching

Ik reageer gemiddeld binnen 4 uur

I will be back soon

Marieke | Vrij leven ACT coaching
Hi 👋
Ik ben Marieke, van Vrij Leven  ACT coaching, waarmee kan ik je helpen?
Whatsapp