Pak regie op je eetgedrag in slechts 4 stappen

Download mijn gratis stappenplan en bouw aan het fundament van blijvende gedragsverandering: train de vaardigheden die écht werken ook tijdens de moeilijke momenten in je leven pak jij regie op je eetgedag, dát smaakt naar meer!

ontdek hoe jij die eeuwige strijd met eten kunt stoppen

ontdek keuzevrijheid om de strijd met eten niet meer aan hoeft te gaan

pak regie op je eetgedrag en kies voor gedrag dat past bij de persoon die jij wil zijn!

Regie op je eetgedrag, dát smaakt naar meer! 

Ik ben Marieke Wubs, expert in eetgedragsverandering.

De helft van mijn leven was ik op veel gebieden succesvol; een fulltime baan als GGZ behandelaar, een druk sociaal leven, alles liep lekker behalve mijn relatie met eten. Talloze diëten en afvalprogramma’s heb ik gevolgd, omdat ik me schaamde dat ik overal succesvol in kon zijn behalve in afvallen. Doodmoe werd ik van dat voortdurend moeten afzien. Op mijn 43ste was ik er helemaal klaar mee. Ik wilde nooit meer op dieet, daar is het leven toch veel te kort voor!

Ik ben in de psychologie van eetgedragsverandering gedoken, heb 7 opleidingen gevolgd in Acceptance & Commitment Therapy (ACT) een wetenschappelijk bewezen gedragstherapie en heb de meest waardevolle ontdekking van mijn leven gedaan:

Lastige gedachten gaan niet weg, maar ik heb keuzevrijheid om de strijd met mijn gedachten niet meer aan te gaan en regie te pakken op mijn gedrag!

De vrijheid die dat geeft, díe smaakt naar meer en gun ik iedere vrouw! Direct toepasbaar in iedere lastige situatie in jouw dagelijks leven. Ervaar het zelf in mijn gratis stappenplan: Pak regie op je eetgedrag!

 

Marieke | Vrij leven ACT coaching

Marieke | Vrij leven ACT coaching

Ik reageer gemiddeld binnen 4 uur

I will be back soon

Marieke | Vrij leven ACT coaching
Hi 👋
Ik ben Marieke, van Vrij Leven  ACT coaching, waarmee kan ik je helpen?
Whatsapp